Postani član

Včlanite se lahko:

  • Osebno na sedežu AMTK Ljubljana, Likozarjeva 14, v času uradnih ur, vsak delovnik od 8.00 do 12.00 in od 13.00 do 15.00
  • Osebno na vseh poslovnih enotah AMZS. V primeru včlanitve na poslovni enoti AMZS obvezno zahtevajte, da vas včlanijo v AMTK Ljubljana
  • Preko spletne prijavnice. izpolnite spodnji obrazec, vplačajte izbrano članarino, članske dokumente vam bomo poslali po pošti.

V nadaljevanju postopka je potrebno vnašati osebne podatke, potrebne za včlanitev v AMTK. V skladu z zakonom bodo podatki uporabljeni le za namen, za katerega so bili posredovani.

Polja označena z * so obvezna

Po oddaji podatkov boste po e-pošti prejeli navodila za plačilo želenega članstva.

Včlanite se lahko kot FIZIČNA ali PRAVNA oseba:

  • Član FIZIČNA OSEBA je upravičen do uporabe članskih storitev (pomoč na cesti, prevoz vozila, itd.) za vozilo, ki ga je v času navedenega dogodka upravljal sam. Vozilo je lahko last katerekoli fizične osebe, če pa je last pravne osebe, ki daje vozilo v zakup ali poslovni najem, mora taka pogodba glasiti na ime člana. Če član fizična oseba upravlja z vozilom pravne osebe, njegovo osebno članstvo ne velja.
  • Pri članstvu za PRAVNE OSEBE veljajo ugodnosti za vozilo, ki je last pravne osebe in je registrska oznaka vozila evidentirana v članskih dokumentih, ne glede na voznika.

 

Splošni pogoji:

Strinjam se s pogoji spletne včlanitve in Splošnimi pogoji članstva AMZS (kliknite za ogled). 

Želim takojšnje koriščenje članskih ugodnosti. Skladno s 4. odstavkom 3a. člena Splošnih pogojev AMZS - splet član z obkljukanjem te možnosti izrecno potrdi, da želi koriščenje članskih ugodnosti v roku 14 dni od plačila članarine, ko ima možnost odstopiti od pogodbe. V tem primeru si AMZS pridržuje pravico, da v navedenem roku ne vrne članarine v primeru poslane izjave člana, da odstopa od članstva AMZS.

 

V kolikor pri izpolnjevanju prijavnice potrebujete pomoč, nas kontaktirajte na 01 230 63 40.