NUJNO OBVESTILO!

Spoštovane članice in člani AMTK Ljubljana

Obveščamo vas, da bo zaradi razglašene epidemije in priporočil pristojnih državnih organov, delovanje članske pisarne AMTK Ljubljana in nekaterih služb AMZS omejeno, in sicer:

  1. V članski pisarni AMTK Ljubljana bomo opravljali le najnujnejša opravila (podaljševanje članstva in pošiljanje članskih dokumentov).
  2. Osebni obiski v članski pisarni do nadaljnjega ne bodo mogoči.
  3. V prihodnjih dneh boste članice in člani, ki vam članstvo poteče v mesecu aprilu, po pošti prejeli položnico za podaljšanje članstva. Vljudno prosimo, da članarino poravnate preko e-banke oz. preko vaše banke ali pošte, mi pa vam bomo članstvo podaljšali po prejemu plačila.
  4. Tiste, ki članstva ne boste uspeli pravočasno obnoviti, obveščamo, da lahko še 30 dni po poteku članstva koristite članske ugodnosti ob pogoju, da članstvo podaljšate na kraju okvare/poškodbe vozila (izvzete so storitve turističnega zavarovanja v tujini, ki je sestavni del članstva Premium).
  5. Na vaše klice bomo odgovarjali od doma. Ker ne bomo imeli dnevnega dostopa do članske baze, vam bomo na kompleksnejša vprašanja odgovarjali z nekaj dnevnim zamikom.

Pomoč na cesti in vleko vozil v AMZS izvajamo 24/7

V AMZS bomo tudi v obdobju spopadanja z epidemijo novega koronavirusa zagotavljali pomoč na cesti in vleko vozil 24 ur na dan, vse dni v tednu, in sicer ob izvajanju preventivnih ukrepov, s katerimi lahko pomagamo preprečevati širjenje virusa. Opravljanje teh storitev je namreč nujno za zagotavljanje varnosti voznikov in drugih udeležencev v prometu.

V AMZS imamo v okviru službe pomoči na cesti organizirano dežurstvo v servisnih delavnicah, s čimer bomo v okviru zmožnosti zagotavljali odpravo najpogostejših okvar, kot so npr. poškodba pnevmatike, okvara akumulatorja, črpanje napačno točenega goriva ipd. Tehničnih pregledov in registracij, zaradi prepovedi pristojnih organov, do nadaljnjega ne bomo izvajali.

Člani AMTK/AMZS in vsi tisti, ki bi potrebovali pomoč na cesti, lahko pokličejo AMZS klicni center na številko 1987 ali uporabijo AMZS aplikacijo. Člane AMTK/AMZS in druge voznike, ki bodo potrebovali našo pomoč, prosimo, da upoštevajo navodila naših zaposlenih oziroma pogodbenih izvajalcev.

Ostanite zdravi!

Vaš AMTK Ljubljana

Posted in Nerazvrščeno.